Parteneriate

PARTENERIATE / COLABORĂRI

ACADEMIA MĂMICILOR DIN TIMIȘOARA

Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) este un proiect care funcționează din luna ianuarie 2014, în cadrul Asociației ”Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte”. Scopul ATM pe termen lung este creșterea calității educației în România prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice.

DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI

Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului Timiș este instituția publică de interes județean, a cărei misiune  este de a asigura promovarea, coordonarea, monitorizarea și controlul activității de protecție a drepturilor copilului, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap și a oricăror persoane aflate în dificultate.

ASOCIATIA EDU NOVA

Educația timpurie de la mână la viitor.

Obiectivul proiectului este creșterea eficienței programului educațional în cadrul creșelor și grupelor de copii cu vârsta între 0-3 ani prin atingerea obiectivului și specializarea cadrelor didactice în abordarea programei destinate grupei 0-3 ani prin metode instructiv-educaționale centrate pe nevoile de dezvoltare a copiilor.

BIBLIOGRAFIE 

  • Secretul Copilăriei
  • Copilul în familie
  • Mintea Absorbantă